Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Култура


Избери клучен показател:Временска серија за: Вкупен број прикажани претстави на професионалните театри

2020/2021308  
2019/2020647  
2018/20191089  
2017/20181109  
2016/20171285  
2015/20161165  
2014/20151064  
сезона 2009/2010887  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика