Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Образование и наука


Избери клучен показател:Временска серија за: Број на редовни основни училишта

уч.год. 2019/2020981Број на училишта 
уч.год. 2020/2021973Број на училишта 
уч.год. 2021/2022972Број на училишта 
уч.год. 2018/2019987Број на училишта 
уч.год. 2017/2018989Број на училишта 
уч.год. 2016/2017993Број на училишта 
уч.год. 2015/2016988Број на училишта 
уч.год. 2014/2015986Број на училишта 
уч.год. 2012/2013990Број на училишта 
уч.год. 2011/2012986Број на училишта 
уч.год. 2010/2011990  
уч.год. 2009/2010990  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика