Skip Navigation LinksНасловна Временска серија на показатели

 
Клучни показатели од областа: Правосудство


Избери клучен показател:Временска серија за: Пријавени полнолетни сторители на кривични дела

202219702  
202119738  
202021104  
201920106  
201819779  
201720582  
201620502  
201526069  
200930404  
      

Назад кон областа


© Државен завод за статистика