+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Статистика на странски филијали ( Inward FATS)

30.12.2020   Домашни претпријатија контролирани од странство (iFATS), 2018 година
26.12.2019   Домашни претпријатија контролирани од странство (iFATS), 2016 – 2017 година


Следни соопштенија од областа: Структурни деловни статистики
  Објавени соопштенија од областа:   Структурни деловни статистики

Структурни деловни статистики
Статистика на странски филијали ( Inward FATS)
Деловни услуги


© Државен завод за статистика