+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Добиточно производство

29.04.2021   Добиточно производство во 2020 година
31.03.2020   Добиточно производство во 2019 година
29.03.2019   Добиточно производство, 2018 година
30.03.2018   Добиточно производство во 2017 година
31.03.2017   Добиточно производство во 2016 година
30.03.2016   Добиточно производство во 2015 година
15.05.2015   Добиточно производство во 2014 година
16.05.2014   Добиточно производство во 2013 година
16.05.2013   Добиточно производство во 2012 година
16.05.2012   Добиточно производство во 2011 година
12.05.2011   Добиточно производство во 2010 година
14.05.2010   Вкупното производство на млеко во 2009 изнесува 394 942 илјади литри што е за 9.8% помалку во однос на производството на млеко во 2008 година


Следни соопштенија од областа: Сточарство
  Објавени соопштенија од областа:   Сточарство

Број на добиток
Добиточно производство


© Државен завод за статистика