+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Статистики по области Соопштенија по области

  Соопштенија


  Последно соопштение

  Сите соопштенија

  Методолошки објаснувања

  Календар на навременост

  МАКСтат база

  Соопштенија
   

  Методолошки објаснувања
 
   МАКСтат база
  Соопштение: Просечна цена на 1m2 станбена површина

31.03.2020   Просечна цена на 1м2 станбена површина, 2019
25.03.2019   Просечна цена на 1м2 станбена површина, 2018 година
23.03.2018   Просечна цена на 1м2 станбена површина, 2017 година
10.03.2017   Просечна цена на 1м2 станбена површина, 2016 година
11.03.2016   Просечна цена на 1м2 станбена површина, 2015
09.03.2015   Просечна цена на 1м2 станбена површина, 2014
07.03.2014   Просечна цена на 1м2 станбена површина, 2013
08.03.2013   Просечна цена на 1м2 станбена површина, 2012
07.03.2012   Просечна цена на 1м2 станбена површина, 2011
01.04.2011   Просечна цена на 1м2 станбена површина
19.02.2010   Просечната цена на 1м2 станбена површина на територијата на Република Македонија во 2009 година изнесува 51 644 денари што е за 7.0% помалку во споредба со 2008


Следни соопштенија од областа: Градежништво
  Објавени соопштенија од областа:   Градежништво

Издадени одобренија за градење
Вредност на договорени и извршени градежни работи во странство
Издадени одобренија за употреба на градежни објекти
Извршени градежни работи и завршени станови во објекти за домување градени од деловни субјекти
Извршени градежни работи и завршени станови во објекти за домување градени во индивидуална режија
Потрошени градежни материјали и енергија
Просечна цена на 1m2 станбена површина
Бесправно изградени објекти
Број на станови во државна сопственост


© Државен завод за статистика