Skip Navigation LinksНасловна Последна Публикација


Краткорочни статистички податоци за стопанските движења во Република Македонија , 02 2016

 


Почитувани корисници,

Ве известуваме дека го објавивме последниот број од изданието на Државниот завод за статистика, „Краткорочни статистички податоци за стопанските движења во Република Македонија“ бр.1.3.16.02.

Од следниот месец, дел од податоците од ова издание ќе можете да ги најдете во „Месечен статистички извештај“, а дел во другите публикации на Државниот завод за статистика и, секако, во статистичката база на податоци, МакСтат, на нашата веб-страница.

Оваа промена е резултат на унапредувањето на работата на Државниот завод за статистика и е во согласност со развојот на МакСтат базата за потребите на корисниците на статистичките податоци.


           
Датум на издавање: 02.03.2016
PDF:   Преземи ја публикацијата  3,55 Mb
   
   
Број на страници: 26
ISBN:
ISSN: 1857- 7512
Јазик: македонски
Цена во печатена форма:


 

 

 


  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последна публикација

  Метаподатоци

 

 

 


© Државен завод за статистика