Skip Navigation LinksНасловна Последна Публикација


Претходни статистички податоци за Република Македонија, 2009

 


Во оваа публикација, пред истекот на тековната година се објавуваат процените за основните економски агрегати: бруто-домашен производ, цени, индустриско производство, земјоделско производство, плати, вработеност.

           
Датум на издавање: 30.12.2009
PDF:   Преземи ја публикацијата  226KB
   
   
Број на страници: 31
ISBN:
ISSN: 1409-7494
Јазик: македонски
Цена во печатена форма: -


 

 

 


  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последна публикација

  Метаподатоци

 

 

 


© Државен завод за статистика