Skip Navigation LinksНасловна Последна Публикација


Попис на земјоделството, 2007: Книга III:
Индивидуални земјоделски стопанства групирани според вкупно расположливата површина на земјиште, по региони
, 2007

 


Книга III, во која се презентирани дефинитивните резултати од Пописот на земјоделството, 2007, содржи 27 табели со податоци за земјоделството во Република Македонија, според поголем број белези опфатени со Пописот. Податоците се прикажани на национално ниво и на ниво на региони според Номенклатурата на територијалните единици за статистика, НТЕС, од 2007 година.

           
Датум на издавање: 01.03.2008
PDF:   Преземи ја публикацијата  
   
   
Број на страници:
ISBN: 978-9989-197-14-7
ISSN:
Јазик: македонски и англиски
Цена во печатена форма: 500 денари


 

 

 


  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последна публикација

  Метаподатоци

 

 

 


© Државен завод за статистика