Skip Navigation LinksНасловна Последна Публикација


Демографска статистика по региони, 1994-2004

 
           
Датум на издавање: 01.07.2006
PDF:   Преземи ја публикацијата  7.0MB
   
   
Број на страници: 160
ISBN: 9989-167-53-2
ISSN: 1409-8997
Јазик: македонски и англиски
Цена во печатена форма:


 

 

 


  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последна публикација

  Метаподатоци

 

 

 


© Државен завод за статистика