Skip Navigation LinksНасловна Последна Публикација


Предизвици на официјалната статистика во ерата на глобализација и дигитализација, 2020

 
           
Датум на издавање: 20.10.2020
PDF:   Преземи ја публикацијата  
   
   
Број на страници: 148
ISBN:
ISSN:
Јазик: македонски и англиски
Цена во печатена форма:


 

 

 


  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последна публикација

  Метаподатоци

 

 

 


© Државен завод за статистика