Skip Navigation LinksНасловна Публикации Публикација


 
Транспорт и други услуги, 2013

 


Во статистичкиот преглед Транспорт и други комуникации се презентирани статистичките податоци за состојбите во
македонскиот транспорт според повеќе белези. Во истражувањата од областа на патниот, градскиот и железничкиот транспорт се користени дефиниции и стандарди од Методолошкиот материјал бр. 8.8.08.01 - Методологија на статистиката за транспорт, издадена од Државниот завод за статистика.


           
Датум на издавање: 17.09.2014
PDF:   Преземи ја публикацијата 920 Kb
Excel:   Преземи табели
  Податоците во објавенaтa публикација се бесплатни. При користење, ве молиме наведете го изворот
Број на страници: 103
ISBN: 978-608-227-157-6
ISSN:
Јазик: македонски и англиски


                                    


Цена во печатена форма:


 

 

 

 


© Државен завод за статистика