Skip Navigation LinksНасловна Публикации Публикација


 
Транспорт и други услуги, 2015

 


Во статистичкиот преглед Транспорт и други комуникации се презентирани статистичките податоци
за состојбите во македонскиот транспорт според повеќе белези. Во истражувањата од областа на патниот,
градскиот и железничкиот транспорт се користени дефиниции и стандарди од Методолошкиот материјал
бр. 8.8.08.01 - Методологија на статистиката за транспорт, издадена од Државниот завод за статистика.

Почитувани корисници,
Најновите податоци од оваа публикација во иднина ќе бидат објавувани во МАКСтат базата на податоци           
Датум на издавање: 30.09.2016
PDF:   Преземи ја публикацијата 740Kb
Excel:   Преземи табели
  Податоците во објавенaтa публикација се бесплатни. При користење, ве молиме наведете го изворот
Број на страници: 103
ISBN: 978-608-227-242-9
ISSN:
Јазик: македонски и англиски


                                    


Цена во печатена форма:


 

 

 

 


© Државен завод за статистика