Skip Navigation LinksНасловна Публикации Публикација


 
Регионите во Република Македонија, 2009

 


Публикацијата содржи податоци со социоекономски индикатори за осумте региони во Република Македонија. Со помош на табелите, мапите и коментарите кон податоците, едноставно се препознаваат сличностите и разликите меѓу регионите. Со податоците во оваа публикација се подобрува и се олеснува процесот на планирање на регионално ниво.

           
Датум на издавање: 16.06.2010
PDF:   Преземи ја публикацијата 5.32MB
 
  Податоците во објавенaтa публикација се бесплатни. При користење, ве молиме наведете го изворот
Број на страници: 101
ISBN:
ISSN: 1857-6141
Јазик: македонски и англиски


                                    


Цена во печатена форма: 400 денари


 

 

 

 

  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последна публикација

  Метаподатоци
 


© Државен завод за статистика