Skip Navigation LinksНасловна Публикации Публикација


 
Статистички годишник, 2010

 


Најсеопфатно издание со статистички податоци за социоекономскиот, политичкиот и општествениот живот во Република Македонија. Годишните податоци и временските серии за населението, вработеноста, индустријата, трговијата, бруто-домашниот производ, образованието и многу други, даваат статистичка панорама на Република Македонија и особено на нејзиното место во Европа и во светот.

           
Датум на издавање: 26.10.2010
PDF:   Преземи ја публикацијата
 
  Податоците во објавенaтa публикација се бесплатни. При користење, ве молиме наведете го изворот
Број на страници:
ISBN:
ISSN:
Јазик: македонски и англиски


                                    


Цена во печатена форма: 3850 денари


 

 

 

 

  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последна публикација

  Метаподатоци
 


© Државен завод за статистика