Skip Navigation LinksНасловна Публикации Публикација


 
Странски директни инвестиции во Република Македонија, 2003 - 2007

 


“Странски директни инвестиции во Република Македонија, 2003-2007” е публикација која Државниот завод за статистика ја подготвува имајќи ја предвид потребата од соединување и анализа на петгодишната серија на податоци за странските директни инвестиции во земјата.

Презентираните податоци се однесуваат на вредноста на странските директни инвестиции во Република Македонија, бројот на вработени во деловните субјекти со странски инвестиции, просечната бруто-плата по вработен, нето-добивката/загубата за финансиската година по годишна сметка, во периодот 2003-2007 година.


           
Датум на издавање: 15.03.2009
PDF:   Преземи ја публикацијата 672KB
 
  Податоците во објавенaтa публикација се бесплатни. При користење, ве молиме наведете го изворот
Број на страници: 23
ISBN: 978-9989-197-48-2
ISSN: 1409-7036
Јазик: македонски и англиски


                                    


Цена во печатена форма:


 

 

 

 

  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последна публикација

  Метаподатоци
 


© Државен завод за статистика