+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Публикации Публикација


 
Анкета за користење на времето, 2009

 


Публикацијата “Користење на времето” е втора публикација на Државниот завод за статистика која ги презентира податоците од оваа област во Република Македонија.

Во публикацијата се содржани статистички податоци од Анкетата за користење на времето, со референтен период 2009 година. Обработката на податоците беше спроведена во текот на 2010 година. Анкетата во целост е хармонизирана со препораките на Еуростат.

Основната цел е со ваквата содржина на публикацијата на корисниците да им се понудат најбараните информации за просечното дневно користење на времето на населението во Република Македонија.


           
Датум на издавање: 17.05.2011
PDF:   Преземи ја публикацијата 1.94MB
 
  Податоците во објавенaтa публикација се бесплатни. При користење, ве молиме наведете го изворот
Број на страници: 119
ISBN: 978-608-227-020-3
ISSN:
Јазик: македонски и англиски


                                    


Цена во печатена форма:


 

 

 

 


© Државен завод за статистика