Skip Navigation LinksНасловна Публикации Публикација


 
Индустрија, 2011-2015

 


Во Статистичкиот преглед број 6.4.16.01 (846) се презентирани основните статистички податоци за
индустријата во Република Македонија за периодот 2011-2015 година.
Дел од податоците се објавуваат и во Статистичкиот годишник на Република Македонија.
Содржината на Прегледот е дефинирана врз основа на анализирањето на искажаните потреби
на корисниците, а пред сè, на научните организации и поединци кои се занимаваат со изучување на
проблемите од оваа сфера.

Почитувани корисници,
Најновите податоци од оваа публикација во иднина ќе бидат објавувани во МАКСтат базата на податоци           
Датум на издавање: 19.05.2016
PDF:   Преземи ја публикацијата 1.36Mb
Excel:   Преземи табели
  Податоците во објавенaтa публикација се бесплатни. При користење, ве молиме наведете го изворот
Број на страници: 64
ISBN: 978-608-227-223-8
ISSN:
Јазик: македонски и англиски


                                    


Цена во печатена форма:


 

 

 

 


© Државен завод за статистика