Skip Navigation LinksНасловна Публикации Публикација


 
Демографска статистика по региони, 1994-2004

 
           
Датум на издавање: 01.07.2006
PDF:   Преземи ја публикацијата 7.0MB
 
  Податоците во објавенaтa публикација се бесплатни. При користење, ве молиме наведете го изворот
Број на страници: 160
ISBN: 9989-167-53-2
ISSN: 1409-8997
Јазик: македонски и англиски


                                    


Цена во печатена форма:


 

 

 

 

  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последна публикација

  Метаподатоци
 


© Државен завод за статистика