Skip Navigation LinksНасловна Публикации Сите од бараната публикација
    
Публикација:   Анкета за користење на времето


10.12.2015, Анкета за користење на времето  2014/2015   
17.05.2011, Анкета за користење на времето  2009   Публикации во областа: Животен стандард

Потрошувачка на домаќинствата во Република Македонија
Анкета за користење на времето
Анкета за приходи и услови за живеење
           

  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последнa публикација
 © Државен завод за статистика