Skip Navigation LinksНасловна Публикации Сите од бараната публикација
    
Публикација:   Анкета за цената на трудот, 2016


03.08.2018, Анкета за цената на трудот, 2016  2016   
07.08.2014, Анкета за цената на трудот  2012   
07.06.2010, Анкета за цената на трудот  2008   
01.04.2008, Анкета за цената на трудот  2006   
           

  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последнa публикација
 © Државен завод за статистика