+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Публикации Сите од бараната публикација
    
Публикација:   Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар


29.05.2013, Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар  2001 - 2012   
07.04.2011, Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар  2001-2010   
           

  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последнa публикација
 © Државен завод за статистика