Skip Navigation LinksНасловна Публикации Сите од бараната публикација
    
Публикација:   Вкупно резидентно население, домаќинства и станови во Република Северна Македонија, Попис 2021


20.10.2022, Вкупно резидентно население, домаќинства и станови во Република Северна Македонија, Попис 2021  2021   
           

  Публикации
   
 
  Сите публикации

  Последнa публикација
 © Државен завод за статистика