+A   |  -A
Skip Navigation LinksНасловна Прибирање податоци - обрасци

   

          Обрасци  Почитувани,
На оваа страница се наоѓаат обрасци кои вие можете да ги преземете.
Изберете содржина.


 
 • Население и социјални статистики

 • Економија и финансии

 • Приходи, потрошувачка и цени

 • Земјоделство

 • Индустрија, градежништво и енергија

 • Транспорт, туризам, трговија и други услуги

 • Повеќедоменски статистики

 • Области со обрасци од Индустрија, градежништво и енергија се подолу наведените.
  Избери понудена област:
   
 • Индустрија
 • Градежништво
 • Енергија


 • Наслов на образецотШифра
  Годишен извештај за градежен објект на кој се изведувани работи од страна на деловните субјектиГРАД.11
  Контролник на годишниот извештај за градежен објект кој се изведувани работи од страна на деловните субјектиГРАД.12
  Годишен извештај за потрошувачка на градежен и погонски материјалГРАД.13
  Месечен извештај за вредноста на извршените и договорените градежни работи, вкупен број на работници и извршени ефективни часови ГРАД.21
  Извештај за извршени градежни работи во странство ГРАД.33
  Извештај за цени на станови за кои е договорена изградба ГРАД.41
  Извештај за бесправно изградени објекти ГРАД.71А
  Извештај за урнати објекти, згради и станови ГРАД.71
       © Државен завод за статистика