Skip Navigation LinksНасловна Прибирање податоци - обрасци

   

          Обрасци  Почитувани,
На оваа страница се наоѓаат обрасци кои вие можете да ги преземете.
Изберете содржина.


 
 • Население и социјални статистики

 • Економија и финансии

 • Приходи, потрошувачка и цени

 • Земјоделство

 • Индустрија, градежништво и енергија

 • Транспорт, туризам, трговија и други услуги

 • Повеќедоменски статистики

 • Области со обрасци од Население и социјални статистики се подолу наведените.
  Избери понудена област:
   
 • Население
 • Социјална и здравствена заштита
 • Култура
 • Образование и наука
 • Правосудство


 • Наслов на образецотШифра
  Годишен статистички извештај - радиодифузери кои емитуваат радио програмаРА
  Годишен статистички извештај - радиодифузери кои емитуваат телевизиска програмаТВ
  Извештај за книги и брошуриПЕЧАТ 1
  Извештај за веснициПЕЧАТ 2
  Извештај за списанијаПЕЧАТ 3
  Статистички извештај - БиблиотекиБиблиотеки
  Годишен извештај за кина во РМКИНО
  Статистички прашалник за организирани ликовни изложбиЛД.1
  Статистички прашалник за организирани ликовни колонииЛД.2
  Статистички извештај за филхармонии. симфониски и професионални оркестриФО.1
  Статистички извештај за театриКУ.1
  Статистички извештај за професионални ансамбли на народни игри и песниКУ.3
       © Државен завод за статистика