Skip Navigation LinksНасловна Активности

Активности 


Крводарителна акција
среда, 03 јуни 2015

 

Во рамките на одбележувањето на 70-годишниот јубилеј на македонската статистика, денес во Државниот завод за статистика се одржа крводарителна акција во која учествуваа голем број вработени во Заводот и беа собрани околу 50 единици крв.


Оваа акција е продолжение на долгогодишната традиција на организирање на крводарителни акции во Заводот што ги организира Синдикалната организација на ДЗС, а ваквите активности ќе продолжат и во иднина.

 

 

   

 
© Државен завод за статистика