Skip Navigation LinksНасловна Активности

Активности 


Известување за Конкурсот за идејно решение
вторник, 23 мај 2017

 
Ново лого на Државниот завод за статистика
 
Комисијата за избор на идејно решение за ново лого на Државниот завод за статистика како најуспешно го избра идејното решение на авторот Гордана Вренцоска.
Останатите автори кои учествуваа на Конкурсот, своите предлог-решенија можат да ги подигнат од Архивата на ДЗС до 31 мај 2017 година.
 
Државен завод за статистика© Државен завод за статистика