Skip Navigation LinksНасловна Активности

Активности 


Уште една година на статистичка макотрпна работа е зад нас - одбележуваме 76 години постоење на нашиот Завод - бројка вредна почит!
вторник, 01 јуни 2021

 
© Државен завод за статистика