Skip Navigation LinksНасловна Активности

Активности 


Интервју на директорот на Државниот завод за статистика, г.Апостол Симовски, по повод завршувањето на проектот „Развој на наменски софтвер и база на податоци за економски статистики“
петок, 06 декември 2019

 

Интервју на директорот на Државниот завод за статистика, г.Апостол Симовски, по повод завршувањето на проектот „Развој на наменски софтвер и база на податоци за економски статистики“

© Државен завод за статистика